Europese BOB-Rosé Wijnen Veel meer dan een Kleur

Afgelopen evenementen

© Miriam Rippers- Wellfairs GmbH

Gourmet Festival

🇩🇪Düsseldorf
Van 26 tot 28 augustus 2022
Proef deze zomer onze roséwijnen in hartje Düsseldorf – rondom de Königsallee. Bezoek onze stand en proef de diversiteit van uitstekende roséwijnen met een BOB uit de Provence in Frankrijk en Valtènesi in Italië. De inkom is gratis.
© Il est temps d'en rire

Festival « Il est temps d’en rire »

🇧🇪Meer van Genval
Van 01 juli tot 04 september 2022

Bacchus Wijnfestival

🇧🇪Amsterdam
Van 09 tot 11 juni 2023
Je bent op zoek naar iets origineel om te doen met je familie of een stel vrienden, liefst met een lekker glas wijn in de hand?
Met trots vertellen we dat er een aantal Europese BOB-roséwijnen op het Bacchus Wijnfestival in Amsterdam aanwezig zullen zijn. Dit festival stelt meer dan 300 verschillende wijnen voor uit alle windstreken, maar ook lekkere gerechten en activiteiten voor groot en klein.
Kom naar de stand « Veel meer dan een kleur » waar je Europese BOB-roséwijnen kunt proeven met onze experte Esmee Langereis!

After Work @ Villa Empain / 26 mei, 30 juni, 28 juli 2023

🇧🇪Elsene (Brussel), van 18.00 tot 22.00 uu
Van 26 mei tot 28 juli 2023
Ontdek Europese BOB-roséwijnen via een gratis tasting in een idyllisch kader! Slenter door de tijdelijke tentoonstelling in Villa Empain, proef kwaliteitsvolle roséwijnen en lekkere tapas en geniet van een heerlijke zomeravond... Kortom, alles voor een geslaagde after work! De 200 eerste bezoekers kunnen deelnemen aan een tasting die becommentarieerd wordt door een professionele sommelier.
@iStock
@iStock

Masterclass voor BOB rosé wijnen @Tavola expo

🇧🇪Kortrijk (Xpo Meeting Center, zaal MC2)
18 maart 2024
Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van roséwijnen en ontdek een verfijnde selectie druivensoorten uit gerenommeerde wijngebieden van Europa!
Vicky Corbeels, sommelier, wijnconsultant en "Wine Lady of the Year" in 2015, leidt u door een selectie van 6 wijnen die zorgvuldig voor deze gelegenheid zijn uitgekozen.
Deelname enkel mits inschrijving - Uitsluitend gereserveerd voor professionals uit de wijnbranche.
©SOWINE-CIVP ©francoismillo.com-CIVP ©Valtènesi Consortium
Ontdek onze wijnregio’s

Rosé uit Frankrijk & Italië

Hoewel de geschiedenis van deze twee wijnregio’s reeds eeuwenoud is, toch is ze kwetsbaar. Enkel aandachtige verzorging en bescherming van deze gebieden kunnen ervoor zorgen dat ze nog eeuwen verder kunnen blijven bestaan. En precies dat is wat deze twee wijnregio’s die BOB rosé produceren doen.
Ontdekken
©SOWINE-CIVP ©francoismillo.com-CIVP ©Valtènesi Consortium